فناوری اطلاعات و ارتباطات

سخت افزار/نرم افزار

۸۷/۰

۹۶/۰

مغزافزار

۹۲/۰

اینترنت یا شبکه

۸۶/۰

سیستم­ها

۸۹/۰

کاربران

۸۲/۰

مدیریت

۹۲/۰

منبع: نتایج تحلیل آماری پژوهشگر

۳-۷- روش گردآوری داده ­ها

در نوشتار حاضر در ارتباط با نحوه جمع­آوری اطلاعات مربوط به ادبیات و پیشینه­ی تحقیق به طور عمده از روش­های کتابخانه­ای با بهره گرفتن از کتب، مقالات و پایان نامه­ های مربوطه استفاده گردید و در خصوص جمع‌ آوری اطلاعات جهت سنجش سؤال­های تحقیق از روش میدانی با بهره گرفتن از ابزار پرسشنامه بهره گرفته شد.
به جهت توزیع ابزار، در ابتدا محقق با تهیه مجوزهای لازم اقدام مناسب جهت توزیع میدانی را فراهم نمود؛ سپس پرسشنامه طراحی شده را در اختیار مدیران و کارکنان سازمان­ها قرار داد و از آنان خواسته شد تا پاسخ‌های مناسب را به پرسش­ها داده و سپس به محقق باز گردانند.

۳-۸- ابزار و روش تجزیه و تحلیل داده ­ها

داده ­های جمع­آوری شده توسط پرسشنامه، بوسیله نرم افزار اس پی اس اس مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت. جهت تجزیه و تحلیل داده ­ها از برخی روش­های آماری شامل: آمار توصیفی نظیر توزیع فراوانی، درصد فراوانی، آمارهای استنباطی برای سنجش سؤال­های پژوهش استفاده شد؛ که شامل روش­های آزمون تی تک نمونه ­ای[۴۲] (بررسی وضعیت متغیرهای ارتباطات بین سازمانی و فناوری اطلاعات و ارتباطات)، آزمون همبستگی (بررسی رابطه متغیرهای پژوهش) و آزمون تی- مستقل[۴۳] (مقایسه سازمان­ها از بعد ارتباطات بین سازمانی و فناوری اطلاعات و ارتباطات) می باشد.

(( اینجا فقط تکه ای از متن درج شده است. برای خرید متن کامل فایل پایان نامه با فرمت ورد می توانید به سایت feko.ir مراجعه نمایید و کلمه کلیدی مورد نظرتان را جستجو نمایید. ))

فصل چهارم

تجزیه و تحلیل داده ­ها
۴-۱- مقدمه
در این فصل محقق ضمن گردآوری، استخراج، دسته­بندی و نظم و ترتیب دادن داده ­های مورد نیاز، تلاش می­ کند به سؤال­های تحقیق با توجه به تجزیه و تحلیل تمامی داده ­های حاصل از نظرات و دیدگاه­ های کارکنان و مدیران سازمان­ها پاسخ دهد. بدین صورت که با ارائه نتایج کمی و عددی حاصل از محاسبات آماری و همچنین ارائه جدول­های توزیع فراوانی و نسبت­های توزیع و همچنین شکل­های آماری به تشریح کامل آنچه که تحقیق حاضر به دنبال آن بوده، اشاره دارد.
بنابراین، در این فصل تجزیه و تحلیل داده ­ها با بهره گرفتن از آزمون­های آماری مورد بررسی قرار می­گیرد.

۴-۲- آمار توصیفی

به منظور سنجش سؤال­های پژوهش بایستی نخست به تحلیل نتایج گردآوری شده از پرسشنامه ­ها اقدام نمود. ابتدا از آمار توصیفی شامل: توزیع فراوانی، درصد فراوانی و میانگین برای سنجش سؤال­های پژوهش استفاده شد.

۴-۲-۱- ویژگی­های جمعیت شناختی افراد نمونه

برای شناخت خصوصیات افراد نمونه آماری عوامل جمعیت شناختی جنسیت، پست سازمانی، تحصیلات، رشته تحصیلی، سابقه خدمت و وضعیت سازمانی بر طبق جداول مندرج در زیر مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت.

۴-۲-۱-۱- توزیع فراوانی و درصد جنسیت افراد نسبت به کل آمار

با توجه به داده ­های جمع­آوری شده، توزیع فراوانی نمونه آماری در جامعه مورد نظر (سازمان­های دولتی هندیجان) به شرح زیر است.
جدول ۴-۱: تعداد افراد بر حسب جنسیت

موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...