۴۹۶۰۳۳/۲-

۰۱۲۸/۰

R2(ضریب همبستگی)

۷۸/۰

(ضریب تعیین تعدیل شده)

۷۴/۰

D.W(آماره دوربین واتسن)

۳۵/۲

F فیشر

(۰۰۰۰/۰prob =) 9615/17

مأخذ:محاسبات تحقیق
با توجه به نتایج مدل اثرات ثابت ارائه شده در جدول (۴-۷) در شرکت­های مورد مطالعه، متغیر تغییرات حسابهای دریافتنی با توجه به مقدار آماره t (003/3) که بیشتر از سطح بحرانی(۹۶/۱ تا ۹۶/۱-) است و سطح احتمال مربوط به آن که معادل (۰۰۰۸/۰) و P-Value< 0.01 شده است، دارای رابطه­ معنی­دار با متغیر وابسته (هموارسازی سود) است و به ازاء یک واحد افزایش در متغیر تغییرات حساب­های دریافتنی، هموارسازی سود به میزان ۶/۶۷۷۷۷ واحد افزایش می­یابد، بنابراین در سطح اطمینان ۹۹% فرض صفردر فرضیه (۱) ­رد می­ شود و فرض مقابل پذیرفته می­ شود.
(( اینجا فقط تکه ای از متن درج شده است. برای خرید متن کامل فایل پایان نامه با فرمت ورد می توانید به سایت nefo.ir مراجعه نمایید و کلمه کلیدی مورد نظرتان را جستجو نمایید. ))

رابطه­ مثبت و معنی­دار متغیر تغییرات در موجودی کالا نیز همانند متغیر تغییرات حسابهای دریافتنی با توجه به آماره t و سطح احتمال مربوط به آن ( (P-Value <0.01 با متغیر هموارسازی سود تأیید می­ شود و به ازاء یک واحد افزایش در متغیر تغییرات در موجودی کالا، متغیر هموارسازی سود به میزان ۵۳۹/۶۹۶۳ افزایش می­یاید، از این رو فرض صفر در فرضیه (۲) رد می­ شود و فرض مقابل ­پذیرفته می­ شود. اما متغیر تغییرات حسابهای پرداختنی با توجه به مقدار آماره t (496/2-) و کم بودن سطح احتمال مربوطه (۰۱۲۸/۰) دارای رابطه­ معنی­دار با متغیر هموارسازی سود نمی ­باشد، در نتیجه می­توان گفت فرض صفر در فرضیه (۳) پذیرفته می­ شود و فرض مقابل رد می­ شود.
ضریب همبستگی(R2) به دست آمده نشان می­دهد که متغیر توضیحی مدل قادر است ۷۸/۰درصد تغییرات متغیر وابسته را توضیح دهد. با توجه به ضریب تعیین تعدیل شده ۷۴/۰، مشخص می­ شود که این ضریب بالا بوده و مفهوم آن توانایی تبیین مناسب مدل است. آماره دوربین واتسن محاسبه شده (۳۵/۲D.W=) حاکی از عدم وجود خودهمبستگی در مدل می­باشد و استقلال خطاها از یکدیگر (تفاوت بین مقادیر واقعی و مقادیر پیش بینی شده توسط معادله رگرسیون) تأیید می­ شود. براساس آماره آزمون F فیشر (۹۶۱۵/۱۷) و (۰۰۰۰/۰prob =)، برازش کل رگرسیون معتبر است و معناداری کل مدل تأیید می­ شود.
مدل۲)
جدول(۴-۸) نتایج آزمون F لیمر و آزمون هاسمن

نوع آزمون

آزمونF لیمر

آزمون هاسمن

مقدار آماره

۶۴۰۷/۱ F

۰۳۶۱/۷

P-Value

۰۰۰۲/۰

۰۰۲۴/۰

نوع مدل

پانل

موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...