در خلال این نقش­ها که برای طراح تولید در نظر گرفته شده است، یکسری زیرنقش نیز تعریف شده است که توسط این نقش­ها­ی زیردستی تولید یک دسته کاری محقق می­ شود.
(( اینجا فقط تکه ای از متن درج شده است. برای خرید متن کامل فایل پایان نامه با فرمت ورد می توانید به سایت nefo.ir مراجعه نمایید و کلمه کلیدی مورد نظرتان را جستجو نمایید. ))

تهیه پروفایل تولید
با تهیه این پروفایل تولید است که مشخص می­ شود، چگونه دسترسی به برنامه ­های کنترلی و داده ­ها محقق می­ شود و چگونه دسترسی به برنامه ­های کنترلی و داده ­ها محقق ­شود. ضمناً سطوح دسترسی در سطح کاربر، برنامه­کاربردی، مسئولیت ­ها و موقعیت فیزیکی نیز در پروفایل تولید لحاظ شده است.

شکل ۴٫۴ پروفایل تولید
مدیریت دستورالعمل­های تولید
اقدام دیگری که در حین روند تولید انجام می­ شود، تهیه و دسته بندی دستورالعمل­های تولید است.

شکل ۴٫۵ مدیریت دستورالعمل تولید
ایجاد میز کار گرافیکی
رکوردهای دسته­های کاری تعریف شده در حقیقت سفارش­های کاری هستند که به صورت جزئی شده، گام­های تولید آن­ها مشخص شده است، بنابر شرایط، برخی از دسته­های کاری قابلیت این را دارند که در هر زمانی اجرا شوند، حال آنکه توالی برای برخی از آن­ها تاثیر دارد، با بهره گرفتن از بارکد یا کد شناسه منحصر به فرد هر کدام، توالی رعایت می­ شود. همواره مورد نیاز بوده است که اطلاعات دقیق و در لحظه از اطلاعات دسته کاری (batch) در دسترس باشد، اطلاعاتی نظیر مواد اولیه­ای که تا کنون افزوده شده است، درجه حرارت یا فشار اندازه ­گیری شده، مجموعه جمع­آوری شده جهت تست.
در شرکت جمساز ، سیستم اجرایی تولید آن، توسط میز کار گرافیکی فراهم آورده شده است. این میز کاری گرافیکی، اطلاعات جمع­آوری شده را در اختیار زمانبند پروژه­ های جمساز، ناظران و عملگرها قرار می­دهد. به عبارتی هم جنبه گزارش­گیری دارد و هم جنبه جمع­آوری اطلاعات.
میز کار گرافیکی مزبور قابلیت ­های زیر را دارا می­باشد:
مشخص کردن وظایف در حال کامل شدن، نشان­دهنده منابع و موجودیت­ها
قفل کردن ادامه یک وظیفه خاص
مشاهده منابعی که مرتبط با یک وظیفه خاص هستند.
افزودن نظر(comment) به دسته­های کاری در حال کامل شدن
افزودن یا تغییر دادن مقادیر مجاز، هنگام اجرای دسته کاری
مشاهده گزارش روند اجرای کار

شکل ۴٫۶ ایجاد داشبورد دسترسی
توزیع کار
توزیع ماده اولیه صحیح به دسته کاری درست، جزء ضروری­ترین اقدامات در چرخه حیات یک سفارش است. حال این کار بخشی از فرایند توزیع­کار می­باشد.
شکل ۴٫۷ توزیع
پیگیری
رخداد­های غیرمنتظره،به نحو نامطلوبی بر اجرای تولید تاثیر می­گذارند و ممکن است کیفیت محصول نهایی را در هر محیط کنترلی تولیدی، کاهش دهد. این کار بایستی در CBR (control batch record) صورت گیرد. در چنین شرایطی وظیفه دپارتمان کیفیت جمساز است که با پی­گیری و تست­های متناسب این رخدادها را کاهش دهد.
علیرغم اینکه در گذشته اطلاعات دسته­های کاری به صورت کاغذی ذخیره می­شد، اما با پیشرفت تکنولوژی و به کارگیری لیبل­های منحصر به فرد، این کار به صورت کاملاً غیرکاغذی امکان­ پذیر است، ذخیره سازی اطلاعات به صورت الکترونیکی نه­تنها باعث تسریع و تسهیل کار می­ شود، بلکه علاوه برآن اطلاعاتی چون عکس­ها، صدا و هر نوع اطلاعاتی که به صورت دیجیتال قابلیت ذحیره­سازی دارد را فراهم می ­آورد.
در کنار مدیریت رکوردهای دسته­های کاری، رکوردهای کنترلی دسته­های کاری نیز بایستی ذخیره شود و در طول چرخه حیات سفارش به روزرسانی شود، اطلاعاتی نظیر، مصرف مواد اولیه، فعالیت­های توزیع­شده، جزئیات قطعات یدکی که در حین اجرای تولید اضافه می­شوند و نمونه گیری­های کیفیتی.

۴٫۵ سیستم اجرایی تولید جمساز با بهره گرفتن از مدل محاسبات ابری

در بخش قبل درباره فرآیندهای اصلی سیستم­های اجرایی تولید جمساز در محیط متمرکز بحث کردیم و مدل فرایند آن را در سطح کلان در محیط system architect نشان دادیم . در ادامه سعی داریم با توجه به محدودیت­های ابر در پیاده سازی، ابعاد وملزومات آن را با توجه به فاکتور های کلیدی ارزیابی سیستم­ اجرایی تولید جمساز بسنجیم.

۴٫۵٫۱ مقدمات ابری کردن اجرای تولید

با تحلیل محیط عملیاتی در جمساز، مهمترین و نخستین گام در جهت توزیع شده کردن فعالیت­ها، انتساب یک شناسه خاص به هر موجودیت در روند اجرای تولید است. در شرکت­های فعلی و از جمله جمساز در حال حاضر، این کار توسط برچسب­گذاری بارکددار صورت می­گیرد. اما این کار به صورت استاتیک بوده و نهایتاً تا ۲ بار قابلیت تغییر اطلاعات آن وجود داشته باشد و با بهره گرفتن از دستگاه بارکدخوان، اطلاعات موجود در هر موجودیت تولید ثبت می­ شود، اما برای توزیع­شده تر نمودن تولید، چنین مکانیزمی قطعاًکافی نخواهد بود . با فرض اینکه در تولید توزیع­شده بخشی از تولید در یک ایستگاه کاری در یک سایت خاص صورت می­گیرد و بخشی دیگر از تولید در ایستگاه­های کاری دیگر صورت می­گیرد. لذا نیازمند به استفاده از ابزاری پویاتر، با قابلیت خواندن و نوشتن بسیار هستیم. بهترین گزینه برای چنین کاری استفاده از RFID[39] می­باشد، تا بتوان اطلاعات تولید را در حین اجرا در آن ثبت نمود. اما مهمترین بحث برای به­ کارگیری آن هزینه­بر بودن آن است، اما برای تسریع روند اجرا و بهبود توزیع­شدگی کاندید مناسبی می­باشد. در جمساز طرح به­ کارگیری RFID ، با توجه به طرح­های آتی شرکت جهت گسترش سایت­ها در دست اقدام است.
۴٫۵٫۲ پایگاه داده جمساز در محیط ابر
چنانچه در بخش قبل اشاره شد، گام بعدی جهت ابری کردن تولید این است که به نحوی اطلاعات به صورت توزیع­شده، در محیط ابر قرار گیرد و بحث زیرساختار به عنوان سرویس مطرح می­ شود، مهمترین داده ­های جمساز که بایستی در محیط ابر قرار گیرد تا سایت­های توزیع­شده قابلیت دسترسی به این اطلاعات را داشته باشند، اطلاعات منابع( تجهیزات، نیروی انسانی، مواد اولیه) است، تا با درخواست سرویس از این زیرساختارها، روند اجرا ادامه یابد. اطلاعات منابع فقط بخشی از اطلاعات جمسازخواهد بود که در محیط ابر قرار می­گیرد. دستورالعمل­های تولید، BOM[40] و غیره هستند که نیاز است مورد دسترس سایر افراد در سایت­های دیگر قرار گیرند. اما پیاده­سازی چنین طرحی در عمل چالش­هایی به همراه خواهد داشت. در ادامه این فاکتورها را در محیط ابر و سیستم­های فعلی مقایسه کرده­ایم.

نوع محیط/ فاکتورهای ارزیابی

امنیت

احراز هویت

هزینه

نیروی انسانی

محیط ابر

ابر خصوصی-بالا
ابر عمومی- کمتر

ضروری

بنابر نحوه به کارگیری

نیروی انسانی کم ولی کارآمد

موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...