.
.
.

شکل۵-۲: جدول سرخوشه CH-Table
تعریف ۶- پیام عضویت([۶۹]JREQ): پیام عضویت توسط هر حسگر غیر سرخوشه ایجاد می‌شود. این پیام مسئول اعلان عضویت حسگرهای غیر سرخوشه به سرخوشه انتخاب‌شده و اعلان خوشه‌های مجاور به سرخوشه انتخاب‌شده می‌باشد. به منظور ساده‌سازی در ادامه این پیام، پیام JREQ نامیده می‌شود. ساختار بسته­ی پیام عضویت در شکل۵-۳ نشان داده شده است. هر پیام JREQ شامل بخش‌های زیر است.
بخش Type: نوع پیام را نشان می‌دهد.
بخش TTL: حداکثر تعداد گام‌هایی که پیام JREQ می‌تواند طی کند را مشخص می‌کند. این مقدار برابر با مقدار فیلد HC در رکوردی از جدول سرخوشه میباشدکه در این رکورد، فیلدهای CHID و SID به ترتیب برابر با شماره شناسایی حسگر سرخوشه انتخاب‌شده و حسگر ارسال‌کننده بسته می‌باشد.
بخش Hop Count(HC): تعداد گام‌های پیموده شده توسط پیام را نشان می‌دهد.
بخش SID: شناسه حسگر ارسال‌کننده پیام را نشان می‌دهد.
بخشPosition of Source : موقعیت حسگر ایجادکننده پیام را نشان می‌دهد.
بخش Source ID: شناسه حسگر ایجادکننده پیام را نشان می‌دهد و لزوما همان SID نمی‌باشد.
بخشNext SID: شناسه حسگری که در گام بعدی که پیام برای آن فرستاده می‌شود را نشان می‌دهد.

(( اینجا فقط تکه ای از متن درج شده است. برای خرید متن کامل فایل پایان نامه با فرمت ورد می توانید به سایت feko.ir مراجعه نمایید و کلمه کلیدی مورد نظرتان را جستجو نمایید. ))

بخشSelected CHID: شناسه حسگر سرخوشه‌ای است که حسگر ارسال‌کننده پیام به عنوان حسگر سرخوشه خود از بین حسگرهای سرخوشه ارسال‌کننده پیام ADV به این حسگر انتخاب می‌کند.
بخشNc: تعداد حسگرهای سرخوشه‌ای است که برای این حسگر پیام ADV را ارسال کرده است. این فیلد مقداری برابر با تعداد رکورد های جدول سرخوشه دارد.
بخشCHID0:شناسه اولین حسگر سرخوشه‌ای است که برای اولین بار پیام ADV را به حسگر ایجادکننده پیام JREQ ارسال کرده است.
بخشCHIDnc :شناسه آخرین حسگر سرخوشه‌ای است که برای آخرین بار پیام ADV را به حسگر ایجادکننده پیام JREQ ارسال کرده است.

Type

TTL

HC

Source ID

Position of Source

SID

Next SID

Selected CHID

nc

CHID0

CHIDNc

شکل۵-۳: بسته پیام عضویت JREQ-Msg
تعریف ۷- حسگرهای مرزی بین خوشه‌ها: حسگرهایی هستند که بیش از یک حسگر سرخوشه به آن پیام ADV را ارسال کرده‌اند. این حسگرها در جدول CH-Table خود دارای حداقل دو فیلد متفاوت CHID می­باشند.
تعریف ۸- جدول خوشه­های مجاور[۷۰](AC-Table): هر سرخوشه به منظور ذخیره اطلاعات حسگرهای سرخوشه خوشه­های مجاورش، بعد از دریافت پیام JREQ، فیلدهای زیر را در جدول خوشه‌های مجاور ذخیره می‌کند.
شماره شناسایی سرخوشه خوشه مجاور(CHID) بدست آمده از پیام JREQ
لیستی از شماره شناسایی حسگرهای مرزی ایجادکننده پیام JREQ . این لیست شامل حسگرهای مرزی ایجادکننده پیام JREQ می‌باشند که در پیام JREQ ایجادشده توسط حسگرهای مرزی فیلد CHID وجود داشته باشد.
به منظور ساده­سازی در ادامه این جدول، جدول AC-Table نامیده می­ شود. شکل۵-۴ جدول خوشه­های مجاور یک حسگر سرخوشه را نشان می­دهد.

موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...