۱۲/۱۹

تعارض

CONF1

۶۳/۰

۸۲/۰

۸۷/۲۲

۲۲/۴۰

CONF2

۷۶/۰

۶۷/۴۱

CONF3

۶۲/۰

۷۶/۱۲

انسجام و یکپارچگی

INT1

۶۷/۰

۷۷/۰

۴۰/۲۵

۶۸/۵۳

INT2

۶۷/۰

۷۵/۲۴

INT3

۳۹/۰

۹۲/۹

توجه: CR معادل پایایی ترکیبی، AVE معادل میانگین واریانس استخراجی، و C- Alphaمعادل آلفای کرونباخ است. بار عاملی بیشتر از ۴/۰مطلوب ارزیابی می­ شود(هالند،۱۹۹۴)، همچنین مقدار مطلوب برای AVE بالاتر از ۵/۰(فرونل و لارکر[۱۵۶]،۱۹۸۱) و در نهایت CR بالاتر از ۷/۰ (ورتز و همکاران[۱۵۷]، ۱۹۷۴) مطلوب می­باشد. مطابق داده های جدول (۴-۶) تمامی سنجه­ها دارای بار عاملی بیشتر از ۴/۰ می­باشند و تنها دو متغیر مربوط به فرهنگ سازمانی پایین­تر از حد مطلوب است که برای آزمون مدل اصلی حذف خواهند شد. همچنین مشخص است که سایر شاخص ­ها بالاتر از حد مطلوب می­باشند.

(( اینجا فقط تکه ای از متن درج شده است. برای خرید متن کامل فایل پایان نامه با فرمت ورد می توانید به سایت feko.ir مراجعه نمایید و کلمه کلیدی مورد نظرتان را جستجو نمایید. ))

بار عاملی متغیرهای تحقیق

روایی همگرا

بنا به نظر چین (۱۹۹۸) شاخص میانگین واریانس استخراج شده[۱۵۸] ، شاخص مناسب برای تعیین روایی همگرای سازه­های تحقیق می­باشد. حداقل قابل قبول برای این ضریب از نظر نویسنده مذکور برابر با ۵/۰ می­باشد(چین[۱۵۹]،۱۹۹۸). بررسی این شاخص بین سازه­های این تحقیق نشان می­دهد که در تمامی سازه­های تحقیق امتیاز این ضریب بالاتر از حد آستانه مذکور می­باشد، بنابراین سازه­ها از نظر روایی همگرا در حد قابل قبولی می­باشند. جدول(۴-۶) این مفهوم را به خوبی نشان می­دهد.

روایی واگرا

محقق برای اثبات این نکته که سازه­ای به خصوص، دارای واریانس مشترک بالاتری با سنجه­های خود نسبت به سایر سازه­های مدل است، باید روایی همگرا برای سازه­های تحقیق را اثبات کند. به عبارت دیگر چنان که آکین و همکاران[۱۶۰](۲۰۰۹) بیان می­ کنند، سنجه­های انتخاب شده برای توضیح این متغیر، تنها آن را توضیح دهند. بدین منظور جذر میانگین واریانس­های استخراج شده برای هر سازه با ضرایب همبستگی بین سازه­ها مقایسه می­گردد. این مفهوم در جدول۴-۷ زیر نشان داده شده است.
چنانکه در جدول مشاهده می­گردد، اعداد پررنگ که در روی قطر اصلی جدول قرار داده شده ­اند عبارت از جذر میانگین واریانس استخراج شده می­باشند. بررسی هر یک از این ارزش­ها برای هر سازه در مقایسه با همبستگی بین سازه مذکور با سایر سازه­ها نشان می­دهد که جذر میانگین واریانس استخراج شده برای تمام سازه­ها بالاتر از همبستگی بین سازه مربوطه با سایر سازه­های تحقیق می­باشد.

آزمون میانگین

در این آزمون، فرضیه­ مطرح شده در مورد میانگین جامعه در سطح خطای آلفا مورد بررسی قرار می­گیرد. آماره­ی t در این آزمون دارای درجه­ آزادی n-1 بوده و به کمک رابطه زیر محاسبه می­ شود. در این رابطه میانگین نمونه، خطای معیار بوده که به صورت محاسبه می­ شود.
این آزمون برای متغیرهای کمی به کار می­رود و در مواردی برای تشخیص تأثیر یا عدم تأثیر یک متغیر(ها) در وضعیت مورد بررسی استفاده می­ شود. مثلآ جهت بررسی تأثیر یا عدم تأثیر هر یک از ۲۵ متغیر روی پدیده­ای معین، از این آزمون استفاده می­کنیم، به طوری­که اگر میانگین هر متغیر از حد معینی بیشتر بود، آن متغیر در پدیده مورد نظر مؤثر تلقی می­ شود(مؤمنی، قیومی،۱۳۸۹).
بنابر توضیحات بالا، در این قسمت برای بررسی وضعیت بازارگرایی، چابکی استراتژیک و فرهنگ سازمانی از این آزمون استفاده می­ شود.

موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...