شامل پرداختن مشخص و صریح به مزایای کالا، خود کالا، ویژگی­های آن و … می­باشد و از پرداختن به مسائل و موضوعات حاشیه­ای خودداری می­ شود. مانند پیام­هایی که کیفیت، صرفه­جویی، فایده و کاربرد کالا را نشان می­ دهند.
جاذبه­ی احساسی:
تبلیغ کنندگان و بازاریابان در جاذبه­ی احساسی بر خلاف جاذبه­های منطقی سعی دارند با تحریک احساسات افراد و برانگیختن آن به نتایج مورد نظر دست یابند.مانند تبلیغاتی که در آن از چهره­ی کودک استفاده می­ شود.
جاذبه­ی طنز و خنده:
شامل تبلیغاتی است که دستمایه­ی اصلی آن شوخی و طنز است. مثل تبلیغات بستنی پاک با شعار پاک یادت نره!
جاذبه­ی ترس:
شامل تبلیغات هشداردهنده و القای ترس و نگرانی به مخاطب جهت بالابردن احتیاط مخاطب و جلب توجه اوست. مانند تبلیغات بستن کمربند ایمنی توسط راهنمایی و رانندگی.
جاذبه­ی تداعی:
شامل تبلیغاتی است که درآن از تکنیک استفاده از سمبل­ها و مناسبت­ها بهره­ گیری می­ شود که باعث ایجاد پیوند میان یک رویداد مهم و محصول برقرار می­ شود. برای مثال تبلیغ یک شرکت فست فود برای ماه رمضان.

(( اینجا فقط تکه ای از متن درج شده است. برای خرید متن کامل فایل پایان نامه با فرمت ورد می توانید به سایت feko.ir مراجعه نمایید و کلمه کلیدی مورد نظرتان را جستجو نمایید. ))

جاذبه­ی اخلاقی:
شامل تبلیغاتی است که هدف آن وادار کردن مردم به حمایت و طرفداری از پاره­ای از مسائل اجتماعی باشد. برای مثال تبلیغات حفظ محیط زیست.
جاذبه­های تک­جنبه­ای و دوجنبه­ای:
شامل تبلیغاتی است که تنها به جنبه­ مثبت کالا یا خدمات اشاره ندارد بلکه به ذکر نقطه ضعف آن نیز می ­پردازد.
جاذبه­ی جنسی:
استفاده از زنان برای تبلیغ وسایل آرایشی و بهداشتی و از مردان برای تبلیغ داروهای نیروبخش، وسایل ورزشی و بدن سازی نمونه­ این نوع جاذبه­ی تبلیغاتی است. البته این نوع تبلیغات به علت رعایت اخلاق در ایران چندان وجود ندارد اما موارد معدودی درباره مردان وجود دارد.

    1. نوع کالای تبلیغ شده:
    1. داخلی: تبلیغات تجاری کالاهای داخلی و تولید ملی.
    1. خارجی: تبلیغات تجاری کالاهای خارجی.

فصل ۴
تجزیه و تحلیل­آماری یافته­های پژوهش
مقدمه
این فصل به بررسی و ارائه­ داده­­های پژوهشی اختصاص یافته است و تلاش می­ شود تا به کمک آن­ها به سؤالات و فرضیات پژوهش پاسخ داده شود. این فصل در دو بخش تنظیم شده است: در بخش نخست به کمک جداول یک­بعدی و نمودارها به توصیف متغیرها خواهیم پرداخت و در بخش دوم، به کمک جداول دوبعدی و آزمون­ها، رابطه­ متغیرها با یکدیگر را بررسی و نتایج را تبیین و تحلیل می­کنیم.
۴-۱- بررسی توصیفی داده ­های تحقیق در قالب جداول یک­بعدی:
جدول شماره ۴-۱-۱- جدول توزیع فراوانی و درصدی تبلیغات محیطی شهر تهران برحسب نوع تبلیغ

نوع تبلیغ

فراوانی

درصد

تجاری- اقتصادی
فرهنگی- اجتماعی
سیاسی
مذهبی

۱۸۵
۱۰۵
۳۱
۲۹

۵۳
۳۰
۹
۸

جمع کل

۳۵۰

۱۰۰

موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...