ویژگی های گردشگر

۰٫۶۴۲

۰٫۸۹۹

۰٫۸۵۶

جدول ۳-۴ شاخص‌های روایی، پایایی و شاخص برازش مدل را نشان می دهد. علاوه بر روایی سازه که برای بررسی اهمیت نشانگر‌های انتخاب شده برای اندازه گیری سازه ها به کار می رود، روایی تشخیصی[۱۶۰] نیز در تحقیق حاضر مورد نظر است به این معنا که نشانگر‌های هر سازه در نهایت تفکیک مناسبی را به لحاظ اندازه ­گیری نسبت به سازه‌های دیگر مدل فراهم آورند؛ به عبارت ساده­تر، هر نشانگر فقط سازه خود را اندازه ­گیری کند و ترکیب آنها به گونه ای باشد که تمام سازه‌های به خوبی از یکدیگر تفکیک شوند. با کمک شاخص میانگین واریانس استخراج شده(AVE[161]) مشخص شد که تمام سازه‌های مورد مطالعه دارای میانگین واریانس استخراج شده بالاتر از ۵/۰ هستند. شاخص‌های پایایی ترکیبی(CR)[162] و آلفای کرونباخ جهت بررسی پایایی پرسشنامه استفاده می‌شوند و لازمه تایید پایایی بالاتر بودن این شاخص ها از مقدار ۷/۰ می‌باشد. تمامی این ضرایب بالاتر از ۷/۰ می‌باشند و نشان از پایا بودن ابزار اندازه ­گیری می‌باشند.
(( اینجا فقط تکه ای از متن درج شده است. برای خرید متن کامل فایل پایان نامه با فرمت ورد می توانید به سایت nefo.ir مراجعه نمایید و کلمه کلیدی مورد نظرتان را جستجو نمایید. ))

شاخص نیکویی برازش مدل(GOF ): سازش بین کیفیت مدل ساختاری و مدل اندازه گیری شده را نشان می دهد و برابر است با:

که در آن و میانگین AVE و R2 می باشد. بالا بودن شاخص مقدار GOF از ۵/۰ برازش مدل را نشان می‌دهد. مقدار شاخص برازش برابر ۵۸۲/۰ شده است و از مقدار ۵/۰ بزرگتر شده است و نشان از برازش مناسب مدل دارد. به بیان ساده تر داده‌های این پژوهش با ساختار عاملی و زیربنای نظری تحقیق برازش مناسبی دارد و این بیانگر همسو بودن سؤالات با سازه‌های نظری است.
جدول شماره ۴-۴: ضرایب همبستگی پیرسون و شاخص روایی منفک[۱۶۳]

متغیرهای پنهان

اقتصادی

درون فردی

ساختاری

میان فردی

محدودیت های مقصد

۰٫۸۸۸

محدودیت های درون فردی

۰٫۱۸۸

۰٫۹۴۶

محدودیت های ساختاری

۰٫۴۷۰

۰٫۳۴۸

۰٫۹۰۶

محدودیت های میان فردی

۰٫۴۷۱

۰٫۲۶۲

۰٫۷۴۵

۰٫۹۴۴

** قطر اصلی ریشه دوم میانگین واریانس تبیین شده(AVE) را نشان می‌دهد.

موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...