ρ=۰

ρ≠۰

پیرسون

۷

بین رضایت از خدمات بانکداری الکترونیک بانک کشاورزی و وفاداری مشتریان آن رابطه­ای وجود دارد.

رضایت از خدمات بانکداری الکترونیک

فاصله­ای

وفاداری مشتری

فاصله­ای

ρ=۰

ρ≠۰

پیرسون

۳-۹- روش تجزیه و تحلیل داده ­ها
پس از آن که محقق داده ­ها را گردآوری، استخراج و طبقه ­بندی نمود، مرحله جدیدی از فرایند تحقیق به نام تجزیه و تحلیل داده ­ها آغاز می­ شود. این مرحله به­عنوان یکی از مراحل روش علمی عبارتست از: روشی که از طریق آن کل فرایند پژوهش، از انتخاب مساله تا دسترسی به یک نتیجه هدایت می­ شود (دلاور، ۱۳۸۹).
در این تحقیق روش تجزیه و تحلیل داده ­ها استفاده از شیوه ­های کمی می­باشد که در قالب آمار توصیفی و استنباطی انجام گرفته است. آمار توصیفی به آن دسته از روش­های آماری گفته می­ شود که به پژوهشگر در طبقه ­بندی، خلاصه­سازی، توصیف، تفسیر و برقراری ارتباط از طریق اطلاعات جمع­آوری شده کمک می­ کند. در واقع ویژگی­های موضوع مورد مطالعه به زبان آماری تصویر می­گردد. در آمار استنباطی نظر بر این است که نتایج حاصل از مطالعه گروه کوچکی به نام نمونه چگونه به گروه بزرگتری به نام جامعه تعمیم داده می­ شود.
۳-۹-۱- آمار توصیفی
در بخش آمار توصیفی ابتدا جداول توزیع فراوانی، درصد، فراوانی تجمعی، شاخص­ های گرایش به مرکز شامل میانگین، میانه و نما، شاخص­ های پراکنش از مرکز شامل واریانس و انحراف معیار و همچنین ضریب پراکندگی برای توصیف و دسته­بندی داده ­ها استفاده شده است.

(( اینجا فقط تکه ای از متن درج شده است. برای خرید متن کامل فایل پایان نامه با فرمت ورد می توانید به سایت feko.ir مراجعه نمایید و کلمه کلیدی مورد نظرتان را جستجو نمایید. ))

به­منظور سنجش وفاداری از رابطه زیر استفاده شد (اللهیاری و همکاران، ۱۳۸۸):
رابطه ۱:
همچنین برای گروه­بندی پاسخ­گویان از رابطه فاصله میانگین از انحراف معیار استفاده شد (اللهیاری و همکاران، ۱۳۸۸):
رابطه ۲:
انحراف معیار میانگین
Aضعیف = : A < Mean – SD
Bمتوسط = : Mean –SD ≤ B ≤ Mean
Cخوب = : Mean < C ≤ Mean + SD
Dعالی = : Mean + SD > D
در این تحقیق در مرحله اول تجزیه و تحلیل داده ­ها با بهره گرفتن از شاخص­ های آمار توصیفی بوده و به بیان خواص نمونه مورد مطالعه پرداخته می­ شود.
۳-۹-۲- آمار استنباطی
گام بعدی جهت تجزیه و تحلیل داده ­ها با بهره گرفتن از تکنیک­های آمار استنباطی می­باشد. در این تحقیق با بهره گرفتن از آزمون ضریب همبستگی پیرسون رابطه بین متغیرهای مستقل و وابسته بررسی می­ شود.
نرم­افزار مورد استفاده در این تحقیق جهت تجزیه و تحلیل داده ­ها SPSS 21 و Excel 2007 می­باشد.
فصل چهارم
یافته­ ها
۴-۱- مقدمه
این فصل به تجزیه و تحلیل داده ­های خام به­دست آمده از عملیات میدانی و تکمیل پرسش­نامه توسط جامعه آماری مورد مطالعه اختصاص دارد و شامل دو بخش است. در بخش اول یافته­های توصیفی حاصل از تحقیق ارائه و مورد بحث قرار می­گیرد. در بخش دوم یافته­های تحقیق در زمینه یافته­های استنباطی تحقیق ارائه و مورد بحث قرار می­گیرد.
۴-۲- یافته­های توصیفی
در این قسمت یافته­های توصیفی جامعه آماری کشاورزان شامل: گروه ­های سنی، جنس، سطح تحصیلات، شغل، سابقه استفاده از خدمات الکترونیک بانکداری، روش استفاده از خدمات بانکداری الکترونیک، خدمات اکترونیکی که بیشتر استفاده می­ شود، دفعات استفاده از خدمات الکترونیک در ماه، دفعات مراجعه به شعبه بانک، و استفاده یا عدم استفاده از تسهیلات بانک کشاورزی مورد بررسی و بحث قرار می­گیرد.
۴-۲-۱- گروه ­های سنی
یافته­های تحقیق نشان می­دهد از ۲۲۴ نمونه مورد مطالعه بر حسب گروه ­های سنی، بیشتر افراد (۴/۳۸ درصد، ۸۶n=) در گروه زیر ۳۰ سال قرار داشتند. کم­سن­ترین فرد جامعه مورد مطالعه ۱۹ سال، و مسن­ترین آن­ها ۵۹ سال داشته است (جدول ۴-۱).
جدول ۴-۱- توزیع فراوانی افراد مورد مطالعه برحسب گروه ­های سنی

سن

فراوانی

درصد

موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...