به دنبال پیروزی انقلاب اسلامی، بانک مسکن در سال ۱۳۵۸بر اساس طرح ادغام بانک­ها از ادغام بانک­های رهنی ایران، ساختمان، شرکت سرمایه گذاری ساختمان بانک­های ایران و ۱۳ شرکت پس انداز و وام مسکن (کورش، اکباتان، پاسارگاد در تهران و سایر مراکز استان­ها از جمله همدان ،کرمانشاه، مازندران، گرگان، سمنان و آبادان) تشکیل گردید. طیف غالب ترکیب جدیدی که تحت عنوان بانک مسکن فعالیت­های بانکی خود را در بخش ساختمان و مسکن آغاز نمود، را از هر حیث بانک رهنی ایران تشکیل می­داد.
۳-۲- پیشینه مدیریت استان ایلام
اولین شعبه بانک مسکن استان ایلام با نام شعبه مرکزی ایلام به تاریخ ۸/۳/۱۳۵۱ در شهر ایلام افتتاح گردید که این شعبه زیر مجموعه مدیریت بانک مسکن استان کرمانشاه (سرپرستی منطقه غرب) شروع بکار نمود. شروع جنگ، هم مرز بودن با کشور عراق و هم چنین آثار و تبعات ناشی از این عوامل باعث مهاجرت، عدم پیشرفت اقتصادی استان و در نتیجه عقب ماندگی استان در تمامی زمینه­ ها از جمله افزایش شعب گردید که این امر تا تاریخ ۱۳/۱۱/۱۳۷۱و با افتتاح دومین شعبه بانک مسکن تحت عنوان شعبه آیت اله حیدری ادامه داشت که بلافاصله و با مساعدت مدیران عالی بانک و همراهی و همکاری سرپرستی استان کرمانشاه سومین شعبه در شهرستان دهلران به تاریخ ۲۳/۱۱/۱۳۷۱ افتتاح گردید. در ادامه روند رو به رشد توسعه شهر و استان، خوشبختانه طی سال­های بعد مجوز افتتاح شعب جدید صادر که شعبه شهرستان ایوان غرب به تاریخ ۱/۱۰/۱۳۷۲ و شعبه شهرستان دره شهر به تاریخ ۱۲/۱۱/۱۳۷۲ افتتاح گردیدند. روند رو به رشد افتتاح شعب با افتتاح شعبه شهرستان مهران در تاریخ ۱/۱۲/۱۳۷۴- شعبه امام خمینی ایلام به تاریخ ۱۷/۳/۱۳۷۵ – شهرستان آبدانان در مورخه ۲۶/۱۱/۱۳۷۶ – سیدالشهداء ایلام در تاریخ ۹/۱۲/۱۳۷۷- سعدی ایلام در مورخه ۹/۷/۱۳۸۲ ادامه داشت تا اینکه با نظر مساعد در تاریخ ۲۴/۱۰/۱۳۸۰ حوزه ناظر در استان ایلام شروع بکار نمود. در تاریخ ۱/۱/۱۳۸۲حوزه ناظر با ۷۵ نفر پرسنل و با ۱۰شعبه (۵ شعبه در شهر ایلام و ۵ شعبه در شهرستانها) به حوزه مستقل تبدیل گردید که از از این تعداد شعب فقط شعبه مرکزی دارای درجه یک نوع ب بوده و بقیه شعب دارای درجه چهار بودند. شعبه شهرستان سرابله ایلام به تاریخ ۳۰/۹/۱۳۸۲ادامه داشت تا اینکه با مساعدت مدیران محترم وقت بانک و حمایت­های اداره محترم امور سرپرستی­ها و شعب و هم چنین تلاش­ های سرپرستی محترم وقت استان کرمانشاه و همزمان با سالروز تصویب قانون عملیات بانکی بدون ربا در روز پنج شنبه مورخ ۱۰/۶/۱۳۸۴ و با حضور آقای بهادری نژاد و تعدادی از مسولین بانک و استان حوزه مستقل استان ایلام به سرپرستی مستقل ارتقاء و رسماً از این تاریخ فعالیت خود را با تحت پوشش قرار دادن ۱۱ شعبه (مرکزی ایلام، آیت اله حیدری ایلام، سیدالشهداء ایلام، امام خمینی ایلام، سعدی ایلام، دره شهر، آبدانان ،دهلران، ایوانغرب، مهران و سرابله) آغاز نمود. طی سال­های بعد شعبه کشوری ۲۸/۱۲/۱۳۸۵- شعبه شهرستان ملکشاهی ۱۰/۶/۱۳۸۶- شعبه دانشجو ۷/۱۱/۱۳۸۶- شعبه انقلاب ۱۷/۱۱/۱۳۸۶و شعبه مادر در مورخه ۱۳/۵/۱۳۸۷ افتتاح شدند. این مدیریت در حال حاضر دارای ۱۶ شعبه ،۱۴۱نفر نیرو می­باشد (۱۳۸مرد و ۳زن) می­باشد.
جدول (۲-۷) تعداد کارکنان مدیریت شعب ایلام به تفکیک سطح تحصیلات و جنسیت

جنسیت

دیپلم

فوق دیپلم

لیسانس

فوق لیسانس

دکتری

جمع

مرد

۴۴

۲۳

۶۵

۶

۱۳۸

زن

۱

۲

۳

منبع : (اداره کل آمار و اطلاعات بانک مسکن)
فصل سوم
روش اجرای تحقیق
۳-۱-مقدمه
از اصطلاح روش تحقیق معانی خاص و متمایزی در متون علمی استنباط می­ شود که یکی از تعاریف جامع بصورت زیرمی باشد:
روش تحقیق مجموعه ­ای از قواعد و ابزار و راه­های معتبر (قابل اطمینان ) و نظام یافته برای بررسی واقعیت­ها، کشف مجهولات و دستیابی به راه حل مشکلات است (خاکی ، ۱۳۸۲،ص ۱۰).

( اینجا فقط تکه ای از متن فایل پایان نامه درج شده است. برای خرید متن کامل پایان نامه با فرمت ورد می توانید به سایت feko.ir مراجعه نمایید و کلمه کلیدی مورد نظرتان را جستجو نمایید. )

با هرتحقیق، تلاشی سیستماتیک و روش مند به منظور دست یافتن به پاسخ یک پرسش یا راه حل برای یک مساله است، که براساس آن تحقیقات صورت گرفته را براساس هدف از انجام تحقیق می­توان طبقه بندی نمود. این تحقیق بر مبنای هدف جزء تحقیقات کاربردی است. طبقه بندی دیگر برای تحقیقات انجام گرفته، برحسب روش انجام تحقیق است که تحقیق حاضر به روش تحقیق همبستگی انجام می­گیرد. در تحقیق همبستگی هدف اصلی آن است که مشخص شود آیا رابطه­ای بین دو یا چند متغیر وجود دارد و اگر وجود دارد اندازه و حد آن چقدر است.
۳-۲-روش تحقیق
این تحقیق با توجه به روش گردآوری اطلاعات از نوع تحقیق توصیفی – پیمایشی است. در تحقیقات توصیفی محقق به دنبال چگونه بودن موضوع است که شامل جمع‌ آوری اطلاعات برای آزمون فرضیه یا پاسخ به سؤالات مربوط به وضعیت فعلی موضوع مورد مطالعه می‌شود تحقیقات توصیفی هم جنبه کاربردی دارند و هم جنبه مبنایی که در بعد کاربردی از نتایج این تحقیقات در تصمیم‌گیری­ها و سیاست‌گذاری­ها و همچنین برنامه ‌ریزی­ها استفاده می‌شود. تحقیق پیمایشی تحقیقی است که در آن برای گردآوری داده ­ها از گروهی معین خواسته می­ شود که به تعداد مشخصی پرسش که برای همه افراد یکسان است پاسخ دهند. این پاسخ­ها مجموعه اطلاعات تحقیق را تشکیل می­ دهند. تحقیق پیمایشی عام ترین نوع تحقیقات اجتماعی است (بیکر،۱۳۷۷،ص ۱۹۷).
در تعریفی دیگر تحقیق پیمایشی عبارت است از مشاهده پدیده ­ها به منظور معنی دادن به جنبه­ های مختلف اطلاعات جمع آوری شده. این تحقیق از دو مرحله تشکیل شده است :۱-­ مشاهده دقیق و نزدیک پارامترهای مورد پژوهش در جامعه ۲- جمع آوری و معنا دادن به انچه مورد پژوهش قرار گرفته است (دلاور،۱۳۷۴،ص ۱۳۷).
۳-۳-­ جامعه آماری
جامعه آماری به کل گروه افراد، وقایع یا چیزهایی اشاره دارد که محقق می­خواهد به تحقیق درباره آن­ها بپردازد.(سکاران ،۱۳۸۱،ص ۲۹۴).

موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...