تودور و همکاران (۲۰۱۳)

نقش تکنیک­های پیلاتس در بهبود مؤلفه­ های ظرفیت تعادل، هماهنگی و چابکی در کودکان ژیمناست.

تأثیر معنادار

جعفری و رمضانی(۱۳۹۱)

اثر هشت هفته تمرین همزمان استقامتی­تناوبی و مقاومتی و استقامتی­تداومی و مقاومتی بر قدرت، ترکیب­بدنی و پروفایل­های­لیپید درپسران غیرورزشکار ۱۴ تا ۱۷ سال با اضافه وزن.

تأثیر معنادار

امیدعلی و همکاران(۱۳۹۱)

أثیر تمرینات پیلاتس بر روی برخی عوامل فیزیولوژیکی و آمادگی جسمانی زنان غیر ورزشکار دارای اضافه وزن،

بر BMI تأثیر نداشت

۲-۴. جمع بندی
با توجه به پیشینه­ی تحقیقات داخلی و خارجی، یافته ها به طور کلی نشان می دهند که تمرین پیلاتس بر آمادگی جسمانی، ترکیب بدن و افسردگی تأثیر دارد. هرچند اکثر این تحقیقات تأثیر پیلاتس را بر وزن کل بدن و ساختار قامت تأیید نمی کنند، اما در تأثیر این نوع تمرین بر برخی مؤلفه های آمادگی جسمانی و روان شناختی مانند انعطاف پذیری و افسردگی توافق دارند. همچنین، این نتایج بر روی تأثیر ورزش پیلاتس بر برخی از مؤلفه های ترکیب بدن مانند BMI، WHR، درصد چربی توافق ندارند و نتایج متفاوتی را گزارش کرده اند. در مجموع، همان طور که آلادرو و همکاران[۹۰](۲۰۱۱) نیز گزارش کرده اند، به نظر می­رسد در تحقیقات مربوط به پیلاتس، به ویژه تأثیر آن بر ترکیب بدن، هنوز چندین نقص روش­شناختی از جمله فقدان طرح­های درست تحقیق تجربی استاندارد، محدودیت در روش­های اندازه ­گیری، عدم کنترل کافی و نیز محدودیت­هایی در وضعیت تغذیه و غیره، احتمالاً در این قبیل نتایج دخیل می­باشند.
فصل سوم
روش تحقیق
۳-۱. مقدمه
در این فصل به روند اجرای پژوهش پرداخته شده است. در ابتدا به طرح و روش پژوهش، جامعه آماری، حجم نمونه و نحوه انتخاب نمونه، روش و چگونگی جمع آوری اطلاعات، متغیرهای پژوهش، ابزار و وسایل اندازه گیری پرداخته شده است. در ادامه، چگونگی جمع آوی و تجزیه و تحلیل داده ­های این تحقیق تشریح گردیده است.
۳-۲. روش تحقیق
با توجه به اهداف تحقیق و ماهیت موضوع ، تحقیق حاضر نیمه تجربی و به صورت میدانی است که با بهره گرفتن از طرح پیش آزمون و پس آزمون با گروه کنترل و آزمایش انجام شده است. این طرح از دو گروه شرکت کننده تشکیل شده و هردو گروه دو بار مورد سنجش قرار گرفته­اند. اندازه ­گیری اول با اجرای یک پیش­آزمون و اندازه گیری دوم، پس از اعمال متغیر مستقل برای گروه آزمایشی با یک پس آزمون بر روی هردو گروه آزمایش و کنترل انجام گردید. برای تشکیل گروه آزمایش و کنترل، نیمی از شرکت کننده ها در گروه اول و نیمی از آن ها در گروه دوم به طور تصادفی جایگزین شدند. شکل زیر دیاگرام طرح را نشان می­دهد.

(( اینجا فقط تکه ای از متن درج شده است. برای خرید متن کامل فایل پایان نامه با فرمت ورد می توانید به سایت feko.ir مراجعه نمایید و کلمه کلیدی مورد نظرتان را جستجو نمایید. ))

جدول۳-۱. طرح پیش آزمون و پس آزمون با گروه کنترل

گروه

پس آزمون

متغیر مستقل

پیش آزمون

انتخاب تصادفی

گروه آزمایشی

ET2

×

E T1

RE

گروه کنترل

CT2

CT1

RC

۳-۳. جامعه آماری و روش نمونه گیری
۳-۳-۱. جامعه آماری
جامعه­ آماری پژوهش، شامل کلیه­ دانش ­آموزان دختر غیرورزشکار دارای اضافه وزن ۱۴-۱۲ ساله­­ی دوره­ اول متوسطه­ی دبیرستان­های دولتی شهرستان لاهیجان بودند که در سال تحصیلی ۹۴-۱۳۹۳ مشغول به تحصیل بودند.
۳-۳-۲. نمونه آماری
به منظور جمع­آوری اطلاعات در پژوهش حاضر، تعداد ۳۰ دانش آموز دختر ۱۴-۱۲ ساله دارای اضافه وزن که شاخص توده­ی بدن(BMI) آنها با توجه به سن و جنسیت و نیز براساس ملاک پیشنهادی کمیته­ی تخصصی سازمان بهداشت جهانی[۹۱] بین ۱۷/۲۲ و ۹۷/۲۷ کیلو گرم بر متربع بود، به طور داوطلبانه و به روش نمونه گیری دردسترس به عنوان حجم نمونه انتخاب شدند و سپس به طور تصادفی در دو گروه آزمایشی(۱۵نفر) و گروه کنترل(۱۵ نفر) جایگزین گردیدند.

موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...