کاهش فرایند درخواست آزمایش

۸۵/۰

بهبود برنامه ریزی و نظارت

۷۹/۰

مدیریت نیروی انسانی

۷۱/۰

مدیریت تدارکات

۸۲/۰

بهبود فرایند درمان بیمار

۷۰/۰

کاهش هزینه ها(بیمارستان- بیمار)

۸۳/۰

مستقل

سیستم جامع اطلاعات بیمارستانی

۹۰/۰

۹۰/۰

۳-۹- تجزیه و تحلیل داده ها
به منظور تجربه و تحلیل داده ها میبایست به پرسشها و فرضیات تحقیق و نیز سطوح سنجش و تأثیرگذاری متغیرها توجه داشت. زیرا هر روش آماری دادههایی را در سطح معینی از اندازه‌گیری طلب میکند. دواس[۹۹] بر این باور است که سه عامل بر نحوه تحلیل داده ها مؤثر میباشد:
۱.تعداد متغیرها، ۲.سطح سنجش، ۳. استفاده از داده ها برای مقاصد توصیفی یا استنباطی(دواس،۱۳۸۳: ۱۵۹). ابزار تجزیه و تحلیل اطلاعات و داده ها از نرم افزار Amos می باشد.که نتایج به دو صورت آمار توصیفی و استنباطی ارائه می گردد.آمارهای توصیفی شامل(نمودار دایره ای، جداول توزیع فراوانی و توزیع درصد) و همچنین با توجه به اینکه فرضیات تحقیق از نوع فرضیات علی می باشند از آمار استنباطی زیر استفاده می شود.

آزمون کلوموگروف – اسمیرنف: برای پی‌بردن به نرمال بودن یا غیر نرمال بودن توزیع داده‌های تحقیق.
ضریب همبستگی: به دلیل بررسی ارتباط بین متغیر مستقل با متغیرهای وابسته.
رگرسیون چند متغیره: به منظور تجزیه و تحلیل و اندازه‌گیری شدت رابطه متغیر مستقل با متغیرهای وابسته.
تحلیل مسیر: جهت شناسایی تاثیرات غیرمستقیم متغیر مستقل بر هر یک از متغیرهای وابسته استفاده می شود.
آزمون رتبه ای فریدمن: با بهره گرفتن از این آزمون محقق به بررسی رتبه‌ای تأثیر تک‌تک متغیرهای مستقل بر متغیر وابسته زنجیره ارزش در بیمارستان پرداخته می شود.
فصل چهارم
تجزیه و تحلیل داده های تحقیق
۴-۱- مقدمه
در این فصل، داده های بدست آمده در رابطه با هر پرسش، هدف یا فرضیه توصیف و مورد تجزیه و تحلیل قرار میگیرند. کار تحلیل این است که مجموعه های وسیع پیچیده و حتی غیرقابل درک داده ها را به واحدها، الگوها و شاخصهای قابل درک در مسائل پژوهشی تبدیل نماید. بنابراین مقصود اصلی از تحلیل یعنی تنظیم و خلاصه کردن داده ها به صورت اطلاعاتی روشن، گویا، مستدل و تفسیر پذیر به گونهای که بتوان روابط موجود در مسائل پژوهشی را کشف و بررسی نمود(هومن،۱۳۸۶: ۵۹).
در این قسمت داده های گردآوری شده به صورت جدول یا نمودار عرضه و تحلیل میشود. ارائه نتایج یک تحقیق بر حسب نحوه تنظیم یافته های آن، میتواند صورت های مختلفی داشته باشد. ترتیب ارائه یافته های پژوهشی به طور سازمان یافته، امری است که از قبل بایستی برنامه ریزی شده باشد. بهترین شیوه برای تنظیم ساختاری این قسمت ارائه یافتهها با توجه به سوالات یا فرضیه های تحقیق است(سرمد و دیگران،۱۳۸۶: ۳۲۳). این فصل از دو بخش تشکیل شده است. در بخش اول به بررسی ویژگیهای نمونه مورد مطالعه پرداخته شده(آمار توصیفی)، و در بخش دوم با بررسی نتایج حاصل از پرسشنامه های تکمیل شده، به پاسخ فرضیات تحقیق(آمار استنباطی) پرداخته شده است.
۴-۲- تحلیل توصیفی متغیرهای تحقیق
در این قسمت، جداول فراوانی و درصد فراوانی هر یک از متغیرهای تحقیق و سؤالات مربوط به آنها به همراه نمودار درصد فراوانی بدست می آید با بهره گرفتن از این جداول می توان یک سری اطلاعات کلی را درباره سؤالات پرسشنامه برداشت کرد ولی تا زمانی که با بهره گرفتن از آزمون، فرض ها اثبات نشود نمی توان آنها را تأیید کرد.
۴-۲-۱- ویژگیهای نمونه مورد مطالعه
دراینجا به بررسی توصیفی سوالات مربوط به ویژگی های عمومی پاسخگویان همچون جنسیت، وضعیت تأهل و … پرداخته شده است.
فراوانی و درصد فراوانی جنسیت پاسخگویان:

موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...